Startelvan(4-4-2): Tobias, Mohsen, Hult, Henric, Jesper, Robin, Yoda, Andreas, Oscar, Khalil och Martin.
Avbytare: Markus, Javid, Habib och Rahmat.

1-2 Khalil (64) (assist Yoda)
2-2 Per (?) (70)
3-2 Victor West (83)

Vi skulle ha mött Rinn idag, men dom tvingades till att ställa in pga skador, sjukdomar och bortresta spelare. Efter två nej så kunde vi till slut få klartecken av Torsby IF u strax efter midnatt. Ett stort tack till dom för att dom ställde upp med så kort varsel!

Vi visste på förhand att detta unga U-lag som Torsby IF har är väldigt duktiga, tekniska och rappa spelare som tillsammans har något väldigt fint på gång. Resultaten mot Rännberg (9-3) och mot Rinn (3-1) tidigare gjorde att vi väntade oss en tuff match. Vi har knappt kommit igång med träningen och än mindre spelat ihop oss, detta kan vara en förklaring till att vi inte kom in i matchen på ett bra sätt. Torsby ägde mer eller mindre första 15-20 minuterna. Vi blev tillbaka tryckta under dom första 5 minuterna, vi gjorde det väldigt svårt för varandra och lite rörelse i hela laget.

Under första 15 minuterna kom Torsby till tre avslut (5, 8 och 13:e minuterna) alla tre gjorde Tobias säkra räddningar på. I den 18:e minuten fick vi en frispark ute till höger, Mohsen slog den nära deras mål och efter lite flipperspel hamnade bollen hos Robin, avslutet gick utanför. Minuten efter tar Torsby ledningen genom Arvid som fick det målet efter ett misstag av oss. Kändes som vi äntligen var på väg in i matchen så det målet kändes.

Men killarna tog tag i spelet och halvlekens sista 20-25 minuterna är det vi som har en bra period. Bland annat gav sig Martin på en solo räd där han blev stoppad först strax utanför straffområdet. I den 34:e minuten hade Oscar och Khalil ett fint samarbete som slutade med ett avslut utanför av Khalil. I den 38:e minuten slog Oscar en bra hörna mot första stolpen, bollen hamnade till slut hos Yoda som tyvärr var felvänd och kom inte till avslut. I halvlekens sista sekund räddade Tobias ett friläge.

Trög start som sagt av oss, samt att vi spelade mest på vänsterflanken eller centralt, så vi fick inte se så mycket av Mohsen eller Robin ute till höger. Stundtals fick vi ett långt lag ibland. Vi fick göra två byten under halvleken, Henric gick ut efter ca 20 in kom Markus, Jesper fick också gå ut efter en 30-35 minuter in kom Habib. Vi gjorde inga fler byten i halvtid.

Vi började 2:a halvlek på ett bra sätt tycker jag. Vi fick igång rörelsen i laget och med det även en bättre passningsspel. Torsby fick nu springa mer efter boll. Vi kom igenom i den 52:a minuten, Khalil vann ett motlägg och kom in i straffområdet snett från höger och avslutade utanför. Vi kvitterade i den 55:e minuten, det var Oscar som på sin vänsterflank hittade Yoda, han drev bollen någon meter innan han avslutade med ett välplacerad lågt långskott, stolpe in utan chans för Ogge i målet.

Vi blev än mer taggade med detta mål och fick en riktig bra 10 minuters period i matchen. Vi skapade kanske inte så mycket som vi borde men vi dominerade matchen. Bara två minuter efter 1-1 målet var Martin på väg att spela sig fri men bolltouchen blev något för hård och Ogge hann först på bollen. Iden 59:e minuten kom Torsby i en kontring men avslutet gick utanför. I den 64:e minuten skulle Yoda hitta Khalil med en kanon passning, Khalil gjorde inget misstag och ”rullade” in 1-2 till oss.

I detta skede började orken ta slut på några av våra spelare, Andreas, Robin, Martin och Yoda fick byta med kort mellanrum. Detta gjorde att vi fick ändra om lite för mycket i våra positioner och det slutade med att vi tappade greppet om matchen. Torsby duktiga som dom är tog tillvara på det och vände matchen, 2-2 kom efter en hörna, såg inte själva situationen då jag gav en spelare instruktioner, detta i den 70:e minuten.

Martin fick hoppa in igen, precis som Henric och Jesper då andra behövde gå av. Vi fick inte igång vårat fina spel som vi hade haft fram till den 64-70:e minuten. Det var Torsby som låg på och jagade segermålet! Den skulle komma runt den 83:e minuten så tappade vi bollen när laget är på väg upp och Torsby kunde behärskad göra 3-2 målet. Vi försökte trycka på för ett kvitteringsmål men vi var aldrig riktigt nära, enda gången vi var på väg genom blåstes det av för offside. 3-2 stod sig tiden ut.

Med tanke på att vi knappt har en gemensam träning ihop och en del spelare har inte många träningar gjorda så är jag nöjd. Killarna hade under större delen av matchen goda intentioner i det man försökte göra. Så med några flera träningar och nån mer match så ser det ändå bra ut tycker jag.